Drie 'Te Gekke Wandelingen' in juni

Parantee-Psylos organiseert en promoot samen met haar clubs al vele jaren verschillende wandeltochten in Vlaanderen. Vanaf dit jaar werkt de sportfederatie voor sporters met een beperking daarvoor nauwer samen met Te Gek!? en Wandelsport Vlaanderen. Het resultaat zijn de ‘Te Gekke Wandelingen’.

In juni staan er opnieuw drie tochten op het programma. Op woensdag 13 juni is er de Haspengouw Wandeldag in Sint-Truiden. En exact een week later, op woensdag 20 juni, staat de Midweektocht in Velzeke op het programma. 

Op zondag 24 juni organiseren twee vrijwilligers van OPZ Geel, Myriam en Hild Vanlommel, een wandeling ten voordele van Te Gek!? in Lichtaart.

Bij deze doen we een oproep naar onze clubs die interesse hebben om een wandeling in 2019 te laten doorgaan onder de naam 'Te Gekke wandelingen' en hiermee psychische kwetsbaarheid onder de aandacht willen brengen. Geïnteresseerden kunnen mailen naar tom.vanaken@parantee-psylos.be voor verdere info.

OPENING VAN DE REEKS IN DUFFEL EN SINT-TRUIDEN

De officiële opening van de reeks gebeurde op donderdag 19 april. Die dag kon je kiezen uit twee wandelingen. In Sint-Truiden was er de Bloesemtocht en in Duffel de Kiliaanwandeling. Aan die laatste nam ook Guy Swinnen, peter van Te Gek!?, deel.

Impressie van de Bloesemtocht in Sint-Truiden

Artikel over Kiliaanwandeling in Gazet van Antwerpen