Stap je mee?

Psylos ontwikkelde in 2013 en 2014 in samenwerking met PortaAL (KULeuven) een kant-en-klaar wandelpakket 'Stap je mee?'.

Op dit moment zit dit niet meer in het aanbod van fusiefederatie Parantee-Psylos.

Stap je mee? is een laagdrempelig wandelproject voor personen met een psychische kwetsbaarheid of aandoening.

Het project biedt deelnemers gedurende 10 weken een individueel wandelprogramma op maat. Dit programma wordt binnen de organisatie begeleid door een Stap je mee?-team en kan een opstap zijn naar een blijvende actieve levensstijl.

Stap je mee? is een participatieproject; dit wil zeggen dat cliëntenparticipatie mogelijk is op verschillende niveaus. Cliënten kunnen niet enkel deelnemen als wandelaar, maar kunnen ook deel uitmaken van het Stap je mee?-team en zo een leidende rol opnemen binnen het project.

 

Op deze pagina bevindt zich alle informatie over het project. Hoe gaan we te werk? Wat wordt er verwacht? Wat kan je van ons verwachten?

 

 

Wil jouw organisatie meestappen? Alle info en voorwaarden.

Er is een voordeeltarief voor Psylosclubs.

 

 

Wil je graag promotie maken voor het project in je organisatie? Heb je nog  extra documenten nodig om de instaptest af te nemen. Alle downloads vind je hier terug.

 

 

 

 

Meer weten over Stap je mee? Benieuwd naar de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek dat werd gedaan? Wil je van de deelnemers zelf horen wat Stap je mee? voor hen betekende? Lees dan hier om het Stap je mee?-artikel.

Een gemakkelijk overzicht van alle informatie vind je terug in onze folder.

Meer informatie: Piet Hoogmartens - 016 22 04 15 - mail