Provinciale voetbalcompetitie

Algemeen
Binnen verschillende provincies wordt er een zaal -of minivoetbalcompetitie georganiseerd. De competitieformule verschilt van provincie tot provincie (afhankelijk van het aantal ploegen dat deelneemt aan de competitie).
De praktische organisatie ter plaatse is in handen van een Parantee-Psylosclub, de coördinatie gebeurt vanuit het Parantee-Psylossecretariaat in Leuven.

Op de webpagina's van de verschillende provincies lees je welke competitieformule er gehanteerd wordt. Op deze pagina's vind je ook de speelkalender terug alsook de mogelijkheid om online in te schrijven.

 

Wedstrijdreglement
Onderstaande wedstrijdreglementen zijn van toepassing voor alle voetbalcompetities die Parantee-Psylos inricht.

In de zoektocht naar scheidsrechters, die met de nodige ervaring en deskundigheid de wedstrijden in goede banen kunnen leiden, krijgen we de hulp van de Vlaamse Zaalvoetbalbond.

 

Finaletornooi
Na afloop van de competities in de verschillende provincies wordt er een interprovinciaal finaletornooi gespeeld (minivoetbal). Hierop worden de eerste twee ploegen uit de eindrangschikking per provincie uitgenodigd. Datum en locatie van dit tornooi: n.t.b. Hieronder vind je een sfeerverslag van het finaletornooi in Mechelen in 2016.

Meer info over de provinciale voetbalcompetitie: Thomas Botterman - 016 22 04 15 of via mail