Provinciale voetbalcompetitie

Algemeen
Binnen verschillende provincies wordt er een zaal -of minivoetbalcompetitie georganiseerd. De competitieformule verschilt van provincie tot provincie (afhankelijk van het aantal ploegen dat deelneemt aan de competitie).

De praktische organisatie ter plaatse is in handen van een Parantee-Psylosclub, de coördinatie gebeurt vanuit het Parantee-Psylossecretariaat in Leuven.

Update (13 juni 2018)

In Limburg zijn we drie speeldagen ver. Veerkracht Maasmechelen en Munsterbilzen maken het erg spannend. Slechts één punt scheidt beide ploegen van elkaar.

 
In Oost-Vlaanderen gaat Reymeers Lede aan de leiding. Net als SF Velzeke, nummer twee in de stand, hebben ze wel al acht wedstrijden gespeeld.
 
Ook in Vlaams-Brabant en Antwerpen zijn we twee speeldagen ver. 't Hoeckhuys Leuven gaat er aan de leiding, gevolgd door 't Klaverblad Duffel. Nieuwkomer De Ploug Elsene sprokkelden in hun eerste tornooi ook al meteen enkele punten.

In het noorden van West-Vlaanderen is de leiding in handen van De Gempersteeg Brugge, zij wonnen drie keer in evenveel wedstrijden. In het zuiden van dezelfde provincie kan Samenspel Izegem voorlopig ook nog een perfect rapport voorleggen. 
 

Informatie

Provinciale competities

Op de webpagina's van de verschillende provincies lees je welke competitieformule er vorig jaar gehanteerd werd. Op deze pagina's vind je ook de speelkalender van 2017 terug.

In de zoektocht naar scheidsrechters, die met de nodige ervaring en deskundigheid de wedstrijden in goede banen kunnen leiden, krijgen we de hulp van de Vlaamse Zaalvoetbalbond.

Finaletornooi
Na afloop van de competities in de verschillende provincies wordt er een interprovinciaal finaletornooi gespeeld. Hierop worden de eerste twee ploegen uit de eindrangschikking per provincie uitgenodigd. Datum en locatie van dit tornooi: 13 december 2018 in Mechelen.

Bekijk hier de foto's en het verslag van de competitie 2017.

Hieronder vind je een sfeerverslag van het finaletornooi in Mechelen in 2016.

Meer info over de provinciale voetbalcompetitie: Thomas Botterman - 016 22 04 15 of via mail