Schrijf je in voor het nieuwe voetbalseizoen!

De provinciale zaal- en minivoetbalcompetities kende een spannende ontknoping tijdens de finaledag in Mechelen. Hieronder kan je nog eens nagenieten van alle sportieve actie tijdens de dag, inclusief de gesmaakte strafschoppenreeks met Red Flame Zélie Lambert!

Wil je er volgend seizoen ook graag bij zijn? Schrijf je in voor de zaal- en minivoetbalcompetitie.

NIEUW: In 2019 organiseren we een Indoor Soccer Festival op 5 december in Tienen. Meer info!

Foto's provinciale finaledagen 2018:

 

Algemene informatie

Binnen verschillende provincies wordt er een zaal -of minivoetbalcompetitie georganiseerd. De competitieformule verschilt van provincie tot provincie (afhankelijk van het aantal ploegen dat deelneemt aan de competitie).

De praktische organisatie ter plaatse is in handen van een Parantee-Psylosclub, de coördinatie gebeurt vanuit het Parantee-Psylossecretariaat in Leuven.

 

 

Informatie

Provinciale competities

Op de webpagina's van de verschillende provincies lees je welke competitieformule er vorig jaar gehanteerd werd. Op deze pagina's vind je ook de speelkalender van 2018 terug.

In de zoektocht naar scheidsrechters, die met de nodige ervaring en deskundigheid de wedstrijden in goede banen kunnen leiden, krijgen we de hulp van de Vlaamse Zaalvoetbalbond.

Finaletornooi
Na afloop van de competities in de verschillende provincies wordt er een interprovinciaal finaletornooi gespeeld. Hierop worden de eerste twee ploegen uit de eindrangschikking per provincie uitgenodigd. Datum en locatie van dit tornooi: 13 december 2018 in Mechelen.

Bekijk hier de foto's en het verslag van de competitie 2017.

Hieronder vind je een sfeerverslag van het finaletornooi in Mechelen in 2016.

Meer info over de provinciale voetbalcompetitie: Thomas Botterman - 016 22 04 15 of via mail