Move it! XL

Datum: donderdag 20 juni 2019
Locatie: Provinciaal domein De Nekker, Mechelen
Doelpubliek: leden, niet-leden ggz

Online inschrijven
- € 8 p.p. bij inschrijving ten laatste dinsdag 4 juni 2019
- € 10 p.p. bij inschrijving tussen woensdag 5 juni 2019 en woensdag 12 juni 2019 (uiterste datum)

Move it! XL staat voor tofsport op het hoogste niveau! Op het prachtige sport– en recreatiedomein De Nekker kunnen deelnemers proeven van een gevarieerd sportaanbod op maat van hun mogelijkheden en interesses.

Ervaren lesgevers staan in voor de begeleiding van de verschillende activiteiten.

Programma: zie affiche (pagina 1: algemeen, pagina 2:programma)

 • Alle info omtrent het uitgebreide programma vindt u terug op de affiche (2 A4's).
 • De sterretjes bij de activiteiten geven u een idee over de intensiteit van de verschillende activiteiten. Hou hier rekening mee voor de samenstelling en keuzes van uw groep(en).
 • Onthaal vanaf 9u00, einde om 16u30.
 • Cafetaria met mogelijkheid tot nuttigen lunchpakket mits consumptie ter plaatse. Je kan ook picknicken op het domein.

De locatie

 • Het provinciaal sport- en recreatiecentrum De Nekker is gunstig gelegen en biedt tal van sportieve en recreatieve mogelijkheden.
 • Adres en onthaal: De Nekker, Nekkerspoel-Borcht 19 te 2800 Mechelen (GPS: Spuibeekstraat)
 • Op 1,3 km stappen van station Mechelen-Nekkerspoel

Inschrijven

 • Op het online inschrijvingsformulier kan u aanduiden welke activiteiten uw voorkeur genieten (minimum 10). Op basis van uw keuze wordt een programma samengesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met de duur van elke activiteit, de afstand tussen de locaties en het maximum aantal deelnemers per activiteit.
 • Opgelet: groepen bestaan uit maximum 10 personen (incl. begeleiding). Hoe kleiner uw groepen, des te beter kunnen uw keuzes worden ingepast. Gelieve voor elke groep apart in te schrijven en elke groep een aparte naam te geven.
 • Het persoonlijk programma voor uw groep zal u op voorhand bezorgd worden.
 • Aantallen wijzigen kan kosteloos kan tot en met 4 juni.
 • Betaling bij voorkeur via factuur die u na afloop van het evenement bezorgd wordt.  

Meer info: Thomas Botterman - 016 22 04 15 of via mail

Met ondersteuning van:

 

Move it! XL 2018: Bubbelvoetbal of mountainbiken met een wereldkampioen

Parantee-Psylos vzw organiseerde met Move it! XL de grootste recreatieve sportdag voor personen met een psychische kwetsbaarheid in Vlaanderen. Op donderdag 21 juni verwelkomden we 500 sportievelingen en begeleiders uit heel Vlaanderen in het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker.

Daar konden ze proeven van een zeer uitgebreid sportaanbod: van bubbelvoetbal tot mountainbike. Telkens werd ook meegegeven hoe intensief de activiteit is zodat deelnemers en begeleiders een programma op maat konden samenstellen.

Alle activiteiten werden begeleid door gediplomeerde lesgevers die garant staan voor kwaliteit en veiligheid. Ook zorgen tal van vrijwilligers er mee voor dat het evenement vlot verliep. De mountainbiketocht werd begeleid door ex-wereldkampioen en olympisch zilveren medaillewinnaar Filip Meirhaeghe, peter van Parantee-Psylos. Ook Piet den Boer, ex-topvoetballer en ambassadeur voor G-sport, kwam een kijkje nemen.

Bekijk de foto's