Move it! West-Vlaanderen

Datum: 16/05/2019
Locatie: Provinciaal Sport- en Natuurcentrum De Gavers, Harelbeke

Doelpubliek: leden, niet-leden ggz
M.m.v.: Oenanthe Natuursport

 

 

In 2019 slaan Parantee-Psylos en natuursportorganisatie Oenanthe - met de steun van Sport Vlaanderen - opnieuw de handen in elkaar voor de organisatie van Move it! West-Vlaanderen, een sportdag gericht naar de geestelijke gezondheidszorg en personen met een psychische kwetsbaarheid. Move it!West-Vlaanderen biedt alle deelnemers een uitgebreid keuzeprogramma aan: van uitdagende activiteiten om je grenzen te verleggen tot attractieve bewegingsvormen die je altijd al eens hebt willen proberen. Elke groep kan een programma op maat van haar eigen mogelijkheden verwachten. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren monitoren die garant staan voor kwaliteit en veiligheid.

Programma: zie affiche

  • De sterretjes bij de activiteiten (zie affiche) geven u een idee over de intensiteit van de verschillende activiteiten. Hou hier rekening mee voor de samenstelling en keuzes van uw groep(en).
  • Onthaal vanaf 9u15, einde van de laatste activiteit om 15u45.
  • Cafetaria met mogelijkheid tot nuttigen lunchpakket mits consumptie ter plaatse. Je kan ook picknicken op het domein.

De locatie

  • Het Provinciaal Sport- en Natuurcentrum De Gavers vormt de groene long van Zuid-West-Vlaanderen. Een prachtige locatie!
  • Adres en onthaal: De Gavers, Eikenstraat 131 te 8530 Harelbeke; ruime parking

Inschrijven

  • Op het online inschrijvingsformulier kan u aanduiden welke activiteiten uw voorkeur genieten (minimum 7). Op basis van uw keuze wordt een programma samengesteld.
  • Opgelet: groepen bestaan uit maximum 10 personen (incl. begeleiding). Hoe kleiner uw groepen, des te beter kunnen uw keuzes worden ingepast. Gelieve voor elke groep apart in te schrijven en elke groep een aparte naam te geven.
  • Het persoonlijk programma voor uw groep zal u op voorhand bezorgd worden.
  • Opgelet! Alle voorinschrijvingen worden aangerekend. Zie folder voor informatie rond de deelnameprijs. Tot 26 april kan u dit aantal kosteloos wijzigen (via mail naar thomas.botterman@parantee-psylos.be)

Meer info: Thomas Botterman - 016 22 04 15 of via mail

Met ondersteuning van: