Winnaar provinciale voetbalcompetitie 2017 gekend

Op 21 december stond de finaledag van de indoor voetbalcompetitie op het programma. 't Hoeckhuys Leuven kroonde zich tot Vlaams kampioen
 
Bekijk de uitslagen en foto's van het finaletornooi.
 
PROVINCIALE TORNOOIEN

In Limburg viel de beslissing op de laatste speeldag. Vier ploegen maakten nog kans op de twee finaletickets. Sporting Rekem en Veerkracht trokken uiteindelijk aan het langste eind.

't Mierennest, vorig jaar Vlaams kampioen, plaatste zich ook dit jaar vlot via de Oost-Vlaamse voorronde. SF Velzeke, organisator van het slottornooi in Merelbeke, is de tweede vertegenwoordiger van de provincie op 21 december.

In Vlaams-Brabant & Antwerpen viel de beslissing ook op de slotspeeldag. 't Hoeckhuys uit Leuven was al zeker van een finaleticket. 't Klaverblad Duffel is de tweede vertegenwoordiger van de provincie.

In West-Vlaanderen waren de winnaars al eerder gekend. De Treffer uit Beernem kroonde zich tot kampioen in divisie noord. Zij gaan voor het eerst naar een eindtornooi. In divisie zuid was Eigen Woonst Menen de beste, zij zijn er na drie jaar terug bij op de finaledag.

Meer info over de voetbalcompetitie