Schrijf je in voor de eerste evenementen van 2018!

Om te beginnen alvast onze beste wensen voor 2018 van het hele team van Parantee-Psylos. Moge het nieuwe jaar er één worden vol geluk, gezondheid én sportiviteit! Wat dat laatste betreft staan er binnenkort alvast enkele fijne evenementen op het programma.

Op 8 februari opent het badmintontornooi in Oosterzele onze kalender. Exact één week later kan je in Westerlo terecht voor de carnavalwandeling, de eerste in onze reeks van Te Gekke wandeltochten. Afsluiten doen we in februari met het tafeltennistornooi in Geel (27 februari).

Nieuw op de kalender is 'All 4 Sports 4 All' op 9 maart in Bierbeek, een organisatie van Parantee-Psylosclub SC Ventura. Zij bieden een mooi programma vol keuzemogelijkheden aan, voor elk wat wils. De moeite waard om te ontdekken! Nog in maart staat de 29ste het netbal- en volleybaltornooi in Leest, een klassieker, op het programma.

Ontdek al deze activiteiten via bovenstaande links en bekijk ook alvast de andere data op onze nagelnieuwe kalender. Wil je deze graag in poster en/of flyer ontvangen, geef ons dan een seintje. Tot binnenkort op één of ander sportveld!