De Finale van Psylos

Psylos blies in 2016 45 kaarsjes uit en dit was meteen ook het laatste jaar waarin Psylos als aparte sportfederatie door het leven ging. Vanaf 2017 slaat Psylos namelijk de handen in elkaar met Parantee. Dat konden we uiteraard niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Herbeleef De Finale van Psylos via onze fotospecial.

 

 

 

 

Programma

Om 12u30 worden al onze leden, partners en vrijwilligers verwacht in Sportcentrum De Nekker te Mechelen. We starten meteen met de aftrap van het finaletornooi van de regionale voetbalcompetitie. Vanaf 18u kan je een kijkje gaan nemen op de Psylos-beurs, waar je kan terugblikken op onze geschiedenis in (bewegend) beeld en kennis kan maken met enkele van onze clubs.

Haal je luidste supporterschreeuwen om 19u terug boven op de galamatch, waar BV's het zullen opnemen tegen het winnende team van het finaletornooi. Team BV speelt onder andere met: Filip Meirhaeghe, Saartje Vandendriessche, Vital Borkelmans, Ben Rottiers, Piet den Boer, Philippe Muyters, Rudy De Bie en Andy Peelman.  

Afsluiten doen we in stijl met een receptie van 20u tot 22u, waar we naast de veiling voor Music voor Life ook het startschot geven van Parantee-Psylos!