Carnavalwandeling

Datum: donderdag 15 februari 2018
Locatie:
Onmoetingscentrum, Smissenhoekstraat 11, 2260 Zoerle-Parwijs
Doelpubliek: open
M.m.v.: Herentalse Wandelclub en Te Gek!?

Download de affiche
Klik hier voor de weergave op walkinginbelgium.be

VERSLAG

Meer dan 660 wandelaars waren present op de eerste Te Gekke Wandeltocht van het jaar (samenwerking van Parantee-Psylos met Te Gek!? en Wandelsport Vlaanderen vzw): de Carnavalswandeling in Zoerle Parwijs. Daarbij ongeveer 60 leden van Parantee-Psylos uit vier clubs. Ook voorzieningen uit de buurt vonden de weg naar de parel der Kempen. Na de inspanning (check Strava van fotograaf Gert Hannes van Klimop Pas-sage Geel) volgde de ontspanning met een geslaagd verkleed bal voorzien van passende muziek door DJ Rudi. Onder andere Elvis en Dracula zagen dat het goed was!

Verslagje en foto's op facebook!

VOORAF

Op donderdag 15 februari organiseert Parantee-Psylos in samenwerking met de Herentalse Wandelclub de jaarlijkse Carnavalwandeling. Deze kadert ook in de reeks van Te Gekke Wandeltochten. De wandelingen (tochten van 5, 10, 15, 20 of 25 km) starten aan het Ontmoetingscentrum te Zoerle-Parwijs. De startlocatie en de tocht van 5 km zijn rolstoeltoegankelijk (behoudens overvloedige neerslag in de voorafgaande periode).

Er kan vertrokken worden tussen 8u en 15u.

Om 13u zet DJ Rudi met de strafste carnavalplaten het bal in gang! Er is ook een prijs voor de best verkleden!!

Inschrijven
Inschrijven voor de wandeling gebeurt ter plaatse
Aan Parantee-Psylosclubs of grotere groepen die ook mee komen feesten vragen we om op voorhand in te schrijven uiterlijk 8 februari via dit formulier.

Meer info: Thomas Botterman - 016 22 04 15 of via mail